Багато сучасних досліджень підтверджують, що лікування алкоголізму, депресії, неврозу починається з мозку! :

-виявлено групу нейронів, які відповідають за потяг до алкоголю та інших психостимуляторів;

-Дисбаланс нейромедіаторів може проявлятися різними психологічними розладами;

- при депресії порушується баланс основних нейромедіаторів: серотоніну, норадреналіну, дофаміну;

- Виявлено зміну клітинного метаболізму при алкоголізмі та інших залежностях.

Унікальну методику лікування алкоголізму та інших залежностей, депресії та неврозів, яка ґрунтується на сучасних знаннях у медицині та захищена патентами МОЗ України застосовується кваліфікованими спеціалістами МЦ "Імуніт". За кваліфіковану допомогу пацієнтам, медичний центр "Імуніт" за національним рейтингом та експертними висновками комісії вже кілька років отримує зірку якості послуг, що надаються...

 

Методи лікування в 'Імуніті" включають тільки дієві методики - це поєднання якісних фармпрепаратів - амінокислот, пептидів, вітамінно-мінеральних комплексів, антидепресантів (підбираються індивідуально) з методами фізіотерапії (транскраніальна стимуляція мозку, рефлексотерапія, магніто-ла , фотобіостимуляція Ці комплексні методи призводять до структурної перебудови клітинного метаболізму, активізує систему ендогенних опіодних нейропептидів, у тому числі і пептидів сну, що призводить до нормалізації балансу нейромедіаторів, відновлення нервової системи та сну, підвищення пластичності нервової системи та імунітету, поліпшення , зниження тривоги, і навіть до купірування прояви психічної залежності при алкоголізмі, наркотичної залежності, игромании.

На перших етапах лікування досвідченими лікарями проводиться якісна детоксикація організму з урахуванням індивідуального стану пацієнта з відновленням всіх систем організму. Грамотне поєднання фармакологічних схем лікування з фізіотерапією за авторськими методами ефективно допомагає пацієнтам з депресивними розладами, неврозами, панічними атаками, алкоголізмом/наркоманією, а також з наслідками токсичних уражень депресивними та нейровегетативними розладами, полінейропатіями, енцефалопатіями, вегето-судинними розладами, різними невралгіями.

Психотерапія проводиться з пацієнтом на всіх етапах лікування.

У МЦ можна пройти обстеження організму: біохімічні аналізи крові, обстеження нервової системи, психодіагностику та ін., а також проконсультуватися у кваліфікованих фахівців (є лікарі з науковим ступенем у медицині).

Досвідчені та уважні лікарі, комфортні умови перебування у клініці, грамотні методи лікування дозволяють людині відновити своє фізичне та психічне здоров'я у відносно короткі терміни.

МЦ "Імуніт" знаходиться в курортній зоні Одеського регіону, за 70 м. від парку, 700 м. до моря.

Методи МЦ "Імуніт" перевірені часом та показали високі позитивні результати на практиці.

 

Медицинский центр " Иммунит"/"Вера-Мед" Одесса, Царское село, ул. Славянская 1/19б. Тел. 048 799 34 35,  094 949 64 35 WhatsApp ,  моб.093 626 00 03

www. immunit. com. ua