Як боротися - рекомендації лікарів медичного центру "Іммуніт".

У перші дні війни всі ми відчували паніку та страх за власне життя та життя рідних. Але війна все ще триває. На зміну гострому страху приходять апатія та депресивний стан, який знесилює нас. Такий стан є прогнозований психологами та характеризується зневірою, опусканням рук і втратою сенсу боротьби.

Страх, який першочергово відчувала людина, надавав енергію та сили до дій, натомість апатія, депресії заважає та призводить до бездіяльності, а в гострих випадках – до захворювання та саморуйнації.

Більшість із нас зараз перебуває саме в цій фазі апатії і наша психіка потребує допомоги, а саме:

- дійте, не дозволяйте собі нічого не робити;

- виконуйте повсякденні справи: готуйте, гуляйте;

- підтримуйте близьких;

- не переглядайте постійно новини; (налаштуйте автоматичне сповіщення про повітряну тривогу на телефоні, решту новин перевіряйте не частіше ніж по 10 хвилин на годину);

- висипайтеся, повноцінний сон надасть Вам сил.

Але буває так, що з кожним днем людині стає все гірше, порушується сон та емоційний стан , появляються панічні атаки, і якщо не допомогти людині своєчасно, то є великі ризики погіршення емоційного та фізичного стану людини. У медичному центрі "Іммуніт", надають кваліфіковану медичну та психологічну допомогу при депресії, неврозах, панічних атаках, синдромі посттравматичного розладу. МЦ " Іммуніт"- авторські методики, комфортні умови в курортній зоні, позитивні результати.

Одеса, Царське село., вул. Слав'янська 1/19 б., т.0487993435; 0966260303 immunit.com.ua